mandag den 28. marts 2011

Clara syg... og lidt om Holger

Jeg har tiltagende feber og ondt i halsen og tager derfor til lægen og bliver podet. Jo den er god nok. Halsbetændelse... shit også. Legoland på fredag... håber godt nok at du er sluppet! For en sikkerheds skyld tager jeg også Clara til lægen. Hun har gennem flere dage sagt at hun har ondt i halsen, men hun har hverken feber eller virker alment påvirket, så jeg har slået det hen. Det viser sig dog at være en bragende halsinfektion...ups mor!
Jeg begynder at tvivle på at du på nogen måde kan være sluppet.. vi har ringet til 5054 men de mener at vi skal vente til du viser symptomer. Du begynder så hen ad aftenen at sige at du har ondt i halsen... måske fordi du har hørt os andre... måske fordi du har ondt i halsen... efter fadæsen med Clara vælger jeg at tro det sidste og far ringer igen til 5054. De indvilger i en podning i morgen tirsdag. Det bliver så morfar der tager med dig derind. Da jeg jo smitter og far har et vigtigt møde på arbejdet. Han går fra på orlov på onsdag.. det bliver rart.
Jeg må lige inddrage en lille sidehistorie som er kæmpestor i medierne i dag. En lille rødhåret 3-årig dreng, Holger, forsvandt i går ved en spejderhytte i Nordjylland. Han forsvandt ved middagstid og siden har ingen kunne finde ham. Politi, militær, 150 hunde og masser af frivillige har ledt og ledt efter ham hele dagen i går, hele natten og hele formiddagen i dag. Her ved 12-tiden, præcist 24 timer efter hans forsvinden, finder en mand ham i god behold ude i en klitplantage. Denne her lille rødhåret Holger, har gået næsten 5 kilometer og har været ude om natten. Han må godt nok være en sej lille gut. Jeg har virkelig tænkt meget på ham i løbet af natten, når jeg har været oppe. Hvor har det dog været forfærdeligt for hans forældre! Jeg tudede da jeg fik af vide at han var fundet. Ligesom rigtig mange andre nok også gjorde.
Men det får mig samtidig til at tænke på hvad I kan klare. Du er, ligesom Holger, heldige kun at være 2-3 år. I tænker ikke konsekvenser eller bliver bange for noget der skal ske. I ved nemlig ikke hvad der skal eller kan ske. I sætter ikke tingene i en større sammenhæng endnu. Nej jeres forældre er der for jer og de skal nok finde jer.. og ja det skal vi og det gør vi! I øvrigt er Holger-historien den 2. mest læste på CNN i dag! Det tiltrods for krig i Libyen og atomkrise i Japan. Det er da lidt utroligt:-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar