torsdag den 6. oktober 2011

Slut Prut Finale;), som Bamse ville sige det

Kære Anna

Så kom dagen endelig hvor jeg kan skrive at det her er mit sidste indlæg. Du har været til røntgenkontrol og i tirsdags fik vi svaret. DU ER RASK!!!! Og oven i det er dine tal helt normale og har faktisk vret det i et stykke tid. Det betyder at du er uden for risiko og du dermed kan komme ud af isolation.
Det er super super dejligt, men medfører samtidig at vi skal sige farvel til vores nye familie i SIV. Det fantastiske sted der har været en kæmpe kæmpe støtte for dig, Malte og nok i allehøjeste grad mig:) Vi siger farvel til dem her i slutningen af oktober. Så når du at fejre din fødselsdag sammen med dem og det synes jeg egentlig er meget passende. Du har fået plads i naturbørnehaven fra 1. november, hvilket betyder at jeg får 2 mdr. med Malte og det tror jeg også vi trænger til;) Samtidig får jeg muligheden for at give dig mange korte dag. Så det er egentlig rigtig rigtig godt det hele. Jubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Anna det har været super super hårdt det her. Men jeg tror på at vi er kommet styrket ud af krisen. Ikke mindst din far og jeg. Og ja hele vores fantastiske familie faktisk. Anna jeg håber for dig at du holder fast i dig. Med det mener jeg at du er en stærk og sej lille pige og jeg håber at du bliver ved med at være det. Du er et livsstykke Anna, som én skrev til mig en dag.
Jeg håber at denne dagbog en dag vil kunne forklare dig hvad det er du og vi har været igennem og at du måske kan bruge det til noget. Men du skal vide at det at skrive den, i høj grad har været en stor terapi for mig. Der er grædt mange tårer undervejs:)
Kære Anna: Lev dit liv, som du synes bedst. Vær stærk, modig og åben. Din far og jeg elsker dig ubeskriveligt og vi vil altid være her for dig

Slut:-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar