fredag den 28. oktober 2011

Godt og dårlig nyt :-S

Kære Anna
Idag har vi så været til samtale på Riget. Vi skulle have svar på din knoglescintografi og så lægge plan for resten af forløbet.
Det gode først: Der er ingen andre pletter på skelettet, hvilket er rigtig dejligt nyt:) Din kæbe lyser godt op, så der er fuld aktivitet i cellerne der. Kan virkelig godt forstå at du har ondt.
Den andet: Behandlingen vil strække sig i 12-24 måneder. Ja 12-24! Puha det er en kamel at sluge. Troede at det ville være 6-12...vi vidste godt de 12, meeen 24! Nå men vi må jo tage det som det kommer. Behandlingen vil starte ligesom sidst. 3 mdr med ugentlig kemo og daglig prednisolon og der efter 3 mdr. med pauser ind i mellem. Efter de 6 måneder kommer der lige 6 måneder mere med 2 andre stoffer, som jeg endnu ikke kan navnene på, men det er kemotabletter som leukæmi-børnene også får. Jeg kender endnu ikke så meget til bivirkningerne af disse stoffer, men det lærer jeg jo nok:(
Herefter vil man så vurdere hvor hurtigt det har hjulpet og om der er andre pletter eller aktivitet andre steder. Og så finde ud af om behandlingen skal fortsætte. Men vi er i hvertfald forberedte på 18 måneder. For dine tal vil jo nok komme lidt længere ned denne gang og dermed skal du sikkert også "afisoleres" (selvom du ikke er et rør;). Dvs 3 mdr. hvor du langsomt kan vende tilbage til en almindelig hverdag, men ikke kan starte i institution endnu.
Nå men i aften er far til ølsmagning i SIV med morfar og mange andre fædre. (Morfar holder ølsmagningen og har taget hjemmebryg med) En rigtig mandeaften med store bøffer og pølser på grillen og sikkert også en masse øl. Jeg sidder i sofaen og skiver med mormor ved min side. Malte sover og mormor har lige puttet dig. Clara har DisneySjov aften hos fætter Jacob og skal sove der. Hun har glædet sig i flere dage:)
Sov godt min skat. Og drøm sødt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar