torsdag den 27. oktober 2011

Knoglescintografi.... igen...

Så tager vi lige en tur til på Riget. Vi skal møde klokken 9. Du skal være fastende. Vi møder op og der er nær kaos på gangen. Rigtig mange børn skal bedøves idag og der er derfor ikke en seng til dig endnu, da du jo skal først skal bedøves ved 12-tiden.
Vi møder tre piger fra SIV. Andrea og Celina skal også bedøves og scannes. Klara-Marie er indlagt til kemo. I sidder og hygger lidt inde i legestuen med perler og tegninger:)
Men ret hurtugt skal du ned og have lagt venflon. Jeg har desvæære glemt at give dig tryllecreme på og det kommer jo derfor til at gøre ondt. Undskyld skat...
Vi kommer ned i anæstæsien og venter lidt på en læge. Det lykkedes dem ikke i første omganng, men de får med besvær lagt den ved albuen. Du bliver meget ked af det til sidst. Du klarede det ellers SÅ flot til at starte med. Men nok må være nok tor jeg du tænker og det er også okay! Du kommer derefter over og får sprøjtet kontraskvæske ind i venflonen. (kontrastvæsken er en radioaktiv væske der lyser op på billederne ved en knoglesckintografi der hvor der er "gang i den" ved knoglerne). Herefter går vi igen op på 5051 hvor jeg beder om at få en seng. Du er ved at være godt træt. Du sover ikke ret godt om natten i øjeblikket. Vi sætter Rapunzel på men du falder i søvn efter ca 10 min:)
Mormor kommer. Hendes kolleager har guvet hende tidligt fri så hun kunne kommer herind. Dejligt. Et kvarter forsinket kommer du ned til scanningen. Men da de skal til at sprøjte bedøvelsesvæsken ind i venflonen viser det sig at den ikke virker!! Du har nok fået skubbe lidt til den undervejs... JEg siger til dem at jeg synes du skal bedøves med masken´. Den er du god til og tryg ved. Den kender du:) Og det går også superfint. På et tidpunkt da du blev ked af det aer sygepllersken dig og siger "Du er sød" og du svarer straks med tårer i øjenene "Det er du osse". Endnu en sygeplejerskes hjerte er smeltet. Det er du ved at være god til skat:) da hun siger farvel til os efter du er vågnet siger hun til mig. "Du har en vidunderlig lille pige!" Og ja jeg kan kun være enig:)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar