tirsdag den 1. februar 2011

Vores første tur til 5051

I dag har din far fødselsdag. Han bliver 29 år. Vi fejrer det med fælles morgenmad. Dig og Clara har tegnet og malet nogle meget fine tegninger som vi har sat sammen til en bog. Af os alle sammen får han et armbånd lavet af faldskærmssnore, et støtteprojekt til soldaterne i krig. Vi er måske ikke helt i fejringshumør. Vi er meget præget af beskeden fra sidste uge og det har været en meeeget lang weekend. Vi har fået sagt det til en del af familien som er meget indlevende og støtter op alt hvad de kan. Din far og jeg forsøger at gøre morgenen så hyggelig som muligt for at I også føler at vi fejrer hans fødselsdag. Det betyder mere for jer end for ham.
Klokken halv ni kommer farfar og henter os. Clara har hostet hele natten og vi kører hende derfor hjem til mormor først. Vi ankommer til Riget lidt i 10 og finder op på afdelingen. Vi bliver taget godt imod af Marianne, ambulatoriets sekretær. Vi skal vente på gangen ind til der kommer en læge og snakker med os. Vi sætter os ned og venter. Du tegner, kigger lidt i bøger og vi synger sange. Det er en lang gang med hårde træbænke og vi venter længe. Du får lagt Emlaplaster på armene så de kan tage blodprøver. En HEL MASSE blodprøver. Men igen klarer du det fint. Siger ingenting, men kigger nysgerrigt på hvad de laver. Lægen vi snakker med efter nogle timer hedder Katrine. Hun er ny på afdelingen og virker lidt forvirret, men hun er meget sød. Hun undersøger dig på alle leder og kanter og vi skal svare på en masse spørgsmål og udfylde nogle papirer. Du er nu ambulant ”indlagt” på Rigshospitalets børnekræftafdelingen--- en hver forældres mareridt. Puha min skat. Det er en svær en at sluge for din far og jeg. Men vi er da glade for at have opdaget det og at der nu bliver gjort noget ved, selvom vi stadig ikke ved hvad det er…
Vi får af vide at du skal have taget en biopsi af knoglen. Herefter skal vi vente på at Katrine får en tid til biopsien. Vi venter og venter på gangen og til sidst spørger din far dem om de ikke bare kan ringe til os. Det viser sig nemlig at Katrine er blevet kaldt til en operation og ventetiden kan derfor blive rigtig rigtig lang.. Nå men da vi kører hjem i bilen får vi at vide at de kan gøre det på fredag og vi skal møde op fastende klokken 8 om morgenen.. Dog skal vi også lige derind torsdag for at snakke med anæstesi-lægerne.
Farfar kommer og henter os ved hovedindgangen. Du har fået en sodavandsis, men vil hellere have mors chokoladeis. Du charmerer de ældre damer for vildt da vi venter på farfar. Du er så dejlig ligetil min skat og indtil videre nyder du bare at have mor og far for dig selv. Vi håber det bliver ved sådan.
Vi bliver kørt til Annisse hvor mormor har lavet rigtig lækker fødselsdagsmiddag til os..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar