fredag den 18. februar 2011

Skæbnedag

I dag er skæbnedagen... vi skal have svar. Er du alvorligt syg eller er du ikke... Vi har pga. Malte formået at skyde bekymringerne lidt til side, men nu kommer de tilbage for fuld styrke. Jeg har ikke rigtig kunne sove i nat. Er stået helt vildt tidligt op og gået i bad bare for at få tiden til at gå. Det er ikke til at holde ud det her. Du må ikke være kræft-syg!
Du havde helt vild høj feber i går. 39,6. Det har du aldrig haft før. Er det mon et tegn. Jeg er begyndt at se spøgelser i alt hvad du siger og gør. Men forsøger at slå koldt vand i blodet.
Her til morgen virker du nu frisk nok. Du har ikke længere feber, men for en sikkerheds skyld skal du passes af mormor. Vi kører dig og Clara til Annisse ved 8-tiden. Din far og jeg skal være inde på Rigshospitalet kl. 10.
Da vi kommer derind og står og venter på elevatoren, kommer en mor med sin datter, omtrent samme alder som dig, ud af en elevator. Datteren har formentlig kræft. Intet hår på hovedet, tykke kinder og mave, tynde ankler og håndled. Din far og jeg kigger på hinanden. Vores værste mareridt bliver på en eller anden måde meget synligt og jeg kan næsten ikke holde tårerne tilbage..
Oppe på 5051 må vi vente. Der sidder mange på gangene. Der virker rigtig travl og jeg kan fornemme at flere har siddet længe og ventet. Det er en uudholdelig ventetid..
Endelig bliver det vores tur, næsten 1 time senere end aftalt. Det første den kvindelige læge siger er: ”I er jo nok meget nervøse så det første jeg vil sige er; Det er IKKE kræft! Det er noget der ligner, men det er ikke kræft” !!!
Din far og jeg ånder lettede op. Jeg får tårer i øjnene. Men hvad er det så?
Langerhans celle Histiocytose. Vi får udleveret en pjece og får forklaret sygdommen. Det hele er lidt svært at forholde sig til. Vi er nok bare lettede og glade. Vi bliver spurgt om vi har nogle spørgsmål, men hvad skal vi spørge om.. Bliver vores datter rask?? JA VORES DATTER BLIVER HELT RASK!!!! det lover hun os. Intet andet er vigtigere. Resten må vi tage som det kommer. VORES DEJLIGE ANNA BLIVER RASK!
Vi får en tid til at få taget røntgen af hele din krop. Det skal undersøges om der sidder noget i andre knogler i kroppen. Vi skal håbe på at det kun sidder i dit lår, for så går det formentlig i sig selv uden flere interventioner. Det krydser vi fingre for! Selvfølgelig sidder det kun i dit lår. Du har jo ingen andre symptomer. Lægen siger også at der ikke er noget der tyder på at det er andre steder, men selvfølgelig skal det undersøges.
Vi går ned i forhallen for at ringe til alle dem der venter på svar. Vi er bare SÅ glade og lettede.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar