onsdag den 23. februar 2011

Røntgen

I dag kører farfar for os igen. Vi skal være derinde klokken 10 og der er ofte problemer med parkeringspladser på det tidspunkt. Så det er egentlig meget rart at blive kørt. Han sætter os alle 4 af ved det gamle militærhospital. Vi kommer op til røntgenafdelingen og kommer rimeligt hurtigt til . Det er far der går ind med dig, mens jeg giver Malte mad i venteværelset. Jeg lytter efter barnegråd. Sidst du blev røntgenfotograferet var du bange. Men jeg hører intet. Du kommer stolt ud fra lokalet med en flot medalje. Du har klaret det så fint. Ingen problemer siger far. Det er bare så skønt at du er så tilpas nysgerrig så du glemmer de evt. forbehold du har.
Vi finder ned i kælderen. Der kører et lille tog mellem der og rigshospitalet på Tagensvej. Vi kommer om bord og bliver kørt for fuld fart af sted. Det er sjovt at opleve og vi bliver sat af lige ved elevatorerne ved opgang 5.
Oppe på 5051 skal vi snakke med lægen igen. Hun har tid med det samme så vi kommer straks ind. Hun spørger os om evt. opståede spørgsmål siden sidst og spørger lidt til hvordan vi har det. Hvordan vi har det.... jo vel egentlig godt nok. Vi er helt vild glade for at vide at di bliver rask igen, men samtidig har vi jo et alvorligt sygt barn. Det er to modpoler som er lidt svært at forholde sig til. Men vi tager en dag af gangen.
Lægen ringer til Karsten Nysom. Den læge der står for behandlingen af Histiocytose i Danmark. Han fortæller at der skal laves en knoglescintografi samt tages en biopsi af hovedbunden. Du har nemlig arp, som i nogle tilfælde også kan være histiocytose.
Vi får en tid til knoglescintografi dagen efter. Du skal igen i fuld narkose og derfor komme fastende. Det er næsten rutine efterhånden. Det er 3. gang indenfor 1 måned..
Vi slutter af med at du får taget et par blodprøver. Så du skal igen stikkes... Det er du ikke helt så tryg ved som du har været. Du har vist efterhånden luret dem min skat:)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar