søndag den 24. april 2011

Opdatering

Det er længe siden jeg har fået skrevet her i dagbogen, men vil nu lige ridse nogle af de sidste par ugers begivenheder samt fortælle lidt om din hverdag. Jeg har jo lagt din dagbog op på en hjemmeside så familie og venner kan følge lidt med i hvordan du har det og hvordan det står til herhjemme.

I hverdagen er du ganske frisk. Tit lidt hyperaktiv eller meget humørsvingende, men for det meste er du i rigtigt godt humør. Du snakker rigtig meget nu. Faktisk næsten hele tiden. Men din far og jeg snakker tit om at det er bedre end det modsatte. Altså at du lå i sofaen og var træt og dårlig. Din far er jo hjemme nu og det gør det hele lidt nemmere at håndtere. Nu er det heller ikke længere kun mor der dur. Far må også gerne, i hvert fald ind i mellem.
Du kan godt lide at se ”Rosa fra Rouladegade” og ”Skæg med tal og bogstaver” på mors elelr fars computer. Rosa fra Remouladegade, som du kalder det, handler om en pige der bor i et kagehus og som invitere et barn indenfor hvor de så bager en kage til barnet bedsteforældre. Du kan de 8 afsnit næsten uden ad. Skæg med tal og bogstaver handler om en mand Hr. Skæg som leget og øver tal og bogstaver med børn. Du er meget interesseret og går i øjeblikket og synger og staver WC og ”der er i i fis”.
Du er stadig rigtig dygtig til at tage din medicin. Vores medicinark med klistermærkerne er rigtig flotte og du modtager ind i mellem klistermærker fra folk med posten. Det er rigtig skægt og du er meget glad for dem.
Vi har fået afgørelsen fra kommunen og de har godtaget stort set alle vores ”krav”. Dejligt at det er gået glat igennem uden de helt store problemer. Desuden har vi fået af vide at du kan starte i børnehuset efter 4. maj. Det glæder din far og jeg os rigtig meget til.

Sidste lørdag vågnede Clara op med pletter på hele kroppen… jeg var helt sikker på at det var skoldkopper. Der er nemlig udbrud af skoldkopper i børnehaven. Jeg mente dog hun var noget hårdere ramt end jeg før havde set, men at det var det, det var jeg helt sikker på. Skoldkopper er farligt for jer immunsuprimerede så vi ringede straks til 5051 for at få en recept på noget der modvirker angrebet. Din far måtte af sted til apoteket for at få fat på noget kløstillende til Clara, mens vi ventede på svar fra Riget. Da han endelig kom hjem efter et par køreture, ringede de tilbage og så måtte han af sted igen. Et medicament mere blev tilført vores efterhånden beholdning herhjemme, Zovir i flydende form 3 gange dagligt.
Om aftenen blev Clara passet af mormor (og spiste vist en 3-4 is) mens vi andre var til middag hos Tine og Tonny. Super hyggeligt hvor du var flyvende frisk til 23.30 hvor vi kørte hjem. Ikke engang i bilen på vej hjem faldt du i søvn. Men til gengæld sov du næsten inden hovedet ramte hovedpuden. Nå men næste dag var der stadig ikke kommet blære på Claras skoldkopper og det undrede os noget. Jeg ringede til vagtlægen som mente at det var nældefeber. Senere på aftenen ringede vi igen, fordi det bare blev værre og værre. Vi fik lov at komme ind med hende for en sikkerheds skyld. Din far kørte af sted mod Hillerød sygehus. Herinde blev han efter et enkelt blik fra vagtlægen sendt videre på børneafdelingen. Her mente de også at det var en form for allergisk reaktion, efter at fire læger havde kigget på hende, og at de havde udelukket røde hunde og mæslinger. De kunne dog ikke helt forstå at medicinen (Prednisolonen) ikke rigtig virkede. Clara og far blev derfor indlagt natten over… Tænk engang. 2011 bliver et år vi vist ikke glemmer. Næste dag blev de udskrevet, men vi ved stadig ikke hvad det har været for noget der har sat allergiprocessen i gang. Børnelægerne siger at vi nok heller aldrig finder ud af det. Nu her 1 uge senere er det så småt forsvundet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar