fredag den 29. april 2011

BuildaBear og 1. gang i Siv

I dag har du fået en BuildaBear-bamse.Jeg ringede forleden til butikken i lyngby og fik dem til at åbne ½ time før. Du har længe gerne ville have en bamse som Claras og din far og jeg mente at du helt sikkert har fortjent en:-)
Vi kørte til Lyngby efter at have afleveret Clara i børnehave. Vi var derinde lidt tidligt men gik rundt og kiggede lidt i LyngbyStorcenter inden åbningstid. Vi kunne også kigge lidt ind af vinduerne til BuilaBear hvor du forelskede dig i en hvid kanin-bamse. "Det er Oline" sagde du flere gange. Klokken 9.30 kom Celina og hendes mor som vi havde inviteret med ind. Ekspedienten Hannah åbnede døren og guidede jer glad igennem butikken. I fik fyldt bamserne, givet dem den rigtige lyd og kysset og krammet hjertet. De blev badet i bamsevand og redt med bamsebørster og blev selvfølgelig også iført de helt rigtige outfits;-) Din kalder du Oline... det er nok al den tid du har tilbragt foran oline-tv på nettet;o) Vi var færdige i butikken 2 min i 10. Præcis timing må man sige. Der stod også et par derude og kiggede ind på os.
Efter at bamserne var kommet i hus aftalte vi at køre videre til SIV. Vi er blevet forhåndsgodkendt af kommunen og kan nu begynde derinde.
Det var ligeså fantastisk som da vi var derinde sidst. Dejligt vejr så vi var ude meget af tiden. Det er bare så skønt et sted! Dig og Celina nød at lege sammen i legehusene og sandkassen, med dukkerne, biler og i legekøkkenerne. Dejligt, dejligt dejligt!!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar