søndag den 5. juni 2011

Vi er halvvejs- 7-9-13

Kære Anna
Det er længe siden jeg har fået skrevet her i din/vores dagbog. Du har i den sidste periode været meget påvirket af din medicin i de dage du får den. Dine humørsvingninger har taget til. Det er så frustrerende at se dig. du ved slet ikke hvor du skal gøre af dig selv når det slår hårdest. Du er ked af det, frustreret og meget vred. Heldigvis er anfaldene korte. Du er begyndt at sove til middag igen de dage hvor du får medicin. Jeg tror også selv du kan mærke at du må have en pause ind i mellem. Det må være hårdt at kæmpe med sig selv hele tiden. Også kemoen rammer dig hårdere. Du får dårlig mave og bliver meget træt.
Di har i perioden siden sidst haft feber en dag. Det var fredag den 20 maj. Vi skulle til konfirmation og du skulle passes af farmor. Men i løbet af formriddagen udviklede du feber og fik 38.5. Far måtte derfor afsted til Riget hvor du blev godt og grundigt tjekket og fik antibiotika i drop. Der var dog ingenting dine blodprøver og du fik det hurtigt bedre. Du blev derfor udskrevet igen sidst på eftermiddagen efter en god lang lur. Far nåede til slutningen af konfirmationen og du nåede at være hos farmor hvor du også fik lov at sove.
En lille sjov historie: Om natten efter din sidste kemo ligger far inde på madrassen ved siden af dig. Du bliver jo vækket hver 2.time for at få ren ble på. Du har nu fundet ud af at når fars mobil ringer vækker han dig og han falder ret hurtigt i søvn bagefter. Hvis du så holder dig vågen kan du uden at far bemærker det smutte ind under mors dyne;-) 2 gange måtte far hente dig inde hos mig. Du er kvik min skat.

Vi har også været en del inde i SIV i de sidste par uger. Du er især blevet glad for eb pædagog der hedder Susanne; Sussianna som du kalder hende:-) I leger med dukker. Dukkerne er syge og er på hospitalet. I bygger sandkager og laver mad i legekøkkenerne. Du elsker at være der. Flere dage er vi de sidste der er kørt og du har ikke været til at hive hjem. Flere gange har det været med skrig og skrål. De må vi tage med. Det er bare dejligt at du er glad for at være der.

I morgen skal vi på Riget. Du skal have taget røntgenbilleder fordi vi er halvvejs i behandlingen. I hvert fald hvis alt er som det skal være. Planen er nu at du kun skal have kemo hver tredje uge og så prednisolon i 5 dage i forbindelse med kemoen.

7-9-13

Ingen kommentarer:

Send en kommentar